2016. december 31., szombat

Ég veled 2k16 - Good bye 2k16 (zenék, képek) // Cat L. Loud

Sziasztok drágáim!


Igazából eléggé eltűntem az utóbbi időben, amit igazán restellek. Elkészítettem pár rendelést de a kritikákkal eléggé lemaradtam, amiket igyekszem majd pótolni!
Nos azon agyaltam, miközben nézegettem a wattpad-et, hogy elkezdem gyakorolni a könyvborító készítést és majd kiteszem a gyakorlásaimat.
De mivel ez csak egy ilyen kis közérdekű titok, inkább belekezdek a lényegesbe, összegyűjtöttem pár számot amik ilyenkor nekem is felszokták dobni a hangulatomat Szilveszter napján.

Íme pár:

Hurts - All I Want for Christmas Is New Year's Day



Bon Jovi - New Year's Day


U2 New Year's Day


PENTATONIX - NEW YEARS DAY



Alan Walker - Alone


Alan Walker - Sing Me To Sleep


Alan Walker - Faded





The Chainsmokers ft. Daya - Don't Let Me Down 



Calvin Harris - My Way (Official Video)



The Chainsmokers ft. Halsey - Closer 



Major Lazer feat. Justin Bieber & MØ - Cold Water 

The Chainsmokers ft. XYLØ - Setting Fires 
/ itt az eredeti lyric videót szerettem volna betenni, mert azt imádom, de ez a retek nem engedte.. sorry *sad cat* / 



Rag'n'Bone Man - Human (Official Video) 
/Egyszerűen imádom, nincsenek rá szavak mennyire szeretem./ 





Zara Larsson - Ain't My Fault (Official Video)



The Chainsmokers  ft. Phoebe Ryan - All We Know
/Azt hiszem hivatalosan is megállapíthatjuk, hogy The Chainsmokers fan lettem. Rászoktam, lel.. de több szám már nem lesz tőlük/ 

Bassjackers vs Skytech & Fafaq - Pillowfight (Official Music Video)
/ Ezt is imádom, a hivatalos vidivel.. nem hiába  18 leszek, mégis meglátom a plüsst és elkezdem üvölteni, hogy csillámpóni (főleg Fercsusznak az osztálytársamnak), micsoda érettség  lel../ 



R3HAB & Skytech - Everything
/eredeti videóval dettó nem tölti be, anime fanok előnyben <3/ 




Axel Thesleff -  Bad Karma




Diplo - Revolution (SEAN&BOBO REMIX)


Tinashe ft. Chris Brown - Player  





Justin Bieber - I'll Show You


Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber (Official Video)


Calvin Harris & Disciples - How Deep Is Your Love


Nirvana - Come As You Are
/ Legjobb, legtökéletesebb, örökkön örökké Nirvana.♥/



Ég veled 2016, üdv 2017! 





























Utoljára pedig szeretném egy kedvenc  idézettel és egy számomra nagyon fontos számmal megköszönni, hogy velem illetve a lányokkal voltatok 2016 -ban, remélem vagyis reméljük 2017-ben is velünk maradtok! ♥





Most már tényleg ég veled 2016 és hozzál boldogságot 2017 ( illetve az érettségizőknek sok sikeres érettségi t😅😂) ! ♥🎆🎇

Jövőre találkozunk! 
Aki erre gépelgetett ma és rontotta a levegőt:
Cat L. Loud


2016. december 18., vasárnap

Nessa-kritika #12 - Kidlei: Egyedül újratöltve

Kidlei még július 23-án rendelt a blogja kinézetéről egy kritikát, amit éppen itt volt az ideje hoznom. Ezer bocsánat a késésért, de szokás szerint sok minden a nyakamba szakadt.


Egyedül újratöltve

A kinézet
1. A fejléc. Nem mozgok otthonosan az ilyesmikben, ezért a fejlécen szereplő anime-karakter nem fogott meg túlzottan - ettől még lehet, hogy a célközönségnek tetszik. Mindenesetre szépen van kivágva, és tökéletesen illeszkedik a nagyszerűen összedobott háttérelemek közé is. A felhős megoldás jól el lett találva, valamint a cím betűtípusa és színe is passzol mind a fejléc, mind a blogdesign összhatásába. Annak ellenére, hogy a fejléc közepén lévő színek nagy része nem található meg a design más részén, ezek mégsem ütnek el egymástól - ügyes! (6/5)
2. A háttér. Ritkán látom ezt az árnyalatot blogokon, ezért főleg különleges benyomást kelt. Harmonizál a blogtest színeivel, azonkívül a fejléc kuszaságához tökéletes a sima háttér. (2/2)
3. A bejegyzések és modulok háttere. A fejléchez szuperül illenek, szóval megint semmibe nem tudok belekötni. (2/2)
4. A betűszín, betűtípus, betűméret. A modulok címeinek színéhez én a helyedben egy másikat választanék, mert ez elüt az összhatástól - mind a fekete, mind a szövegdobozok címéül szolgáló kék feliratok. A többi szín rendben. A bejegyzések címének betűtípusát átállíthatnád valami olyasmire, mint amilyennel a cím áll a fejlécen. A méret pedig nekem tökéletesen megfelel. (3/2)
5. Az effektek. A feketére váltó linkeffektekkel a fekete színtől eltekintve semmi probléma - az ugyanis pont nem illik a design világos stílusába. Képeffektet nem láttam, de nem is hiányolom. (2/1)
6. A modulok. A gif a modulsáv legtetején nem nyerte el a tetszésemet, főleg, hogy a sötét szín teljesen elüt a többitől. A 'Visszaemlékezés' szövegdoboza nagyon tetszik, de a szöveget átjavítanám: A légkör sokkal másabb volt, mint Eptervilleben, a házak ilyesztőbbek ijesztőbbek, és még ma is tisztán látom még ma is [így magyarosabb a szórend] a szemeim előtt azt a szobrot, ami előtt elmentem azon a napon. Megálltam előtte, hogy megnézzem, kit ábrázol, de nem találtam semmi papírt, csak egy vésetet találtam [papírt nem is szoktak szobrokra rakni...] közel a szobor lábához: Artur Gwolj. Gwoljenville alapító atyja. Felnéztem az arcára, egyenesen a szemébe, és elkapott az a furcsa érzés, mintha néznének. Emlékszem, hogy hátra kaptam hátrakaptam a fejem, de egy madáron kívül senki sem volt az utcán. Ilyedten Ijedten néztem jobban körbe, mert az elöző előző percben még emberek járkáltak a forgalmas utcán. Még utoljára felnéztem a rám felém magasodó szoborra, és majd elindultam, de még perceken keresztül éreztem a tekintetét, mert csak a szobor lehetett. A szomszédom házának az ablaka vörös színben úszott, kiváncsivá kíváncsivá téve engem, így, lassan oda lépkedve odalépkedve a függönyös ablakhoz, próbáltam benézni rajta, de a róló roló hirtelen csapódott le, engem halálra rémítve rémisztve. Bárki bármit mond nekem, Gwoljenville nem egy szokványos város. Egy történet rólam és arról, miként nem szabad barátkozni, meg persze egy könyvről amit egy bizonyos M.D írt, és valamiért hasonlít az én írás stílusomhoz írásstílusomhoz.
A következő, amin van mit javítani, az 'A hibám': Éreztem, hogy valamit el fog venni tőlem, valamit, ami nélkül a legnagyobb félelmem fog valóra válni, mégis... Én beleszerettem, és megállíthatatlanul ellenkeztem annak a ténynek azzal a ténnyel, ami végül beigazolódott. Ellvedte Elvette tőlem, én meg egy mosolyt sem eresztettem meg azóta.
A zaklatás elleni kampánynak, amit kitettél, semmi értelmét nem láttam soha, és kicsit hülyén is fest a plecsnije a blogodon, de ha te hatásosnak érzed (mármint hiszed, hogy az a szösszenet, amit a kitalálója írt, bármin is változtat a világon), akkor felőlem maradjon.
A menüt érdemes lenne rögtön a fülszöveg után helyezni, mert fontosabb, mint az archívum. (12/7)
7. Bejegyzéselrendezés. Nem igazán értem, mi a célod a 'moment captured forever'-felirattal a bejegyzések elején, de nem hangzik rosszul. A dátumfejléc úgy jó, ahogy van, és király, hogy középre zártad a címet és az alsó linkeket, mint a szerző és a megjegyzések. (3/2)
8. Ötletesség, egyediség + könyvborító, stb. Egyedi a blogod egész színvilága, a fejléc és a modulok nevei (fülszöveg=visszaemlékezés, archívum=emlékek, idézet=a hibám, író profilja=aki visszaemlékezett). A könyvborító letisztult, de gyönyörű, és külön dicséret, amiért nem csicsáztad, ahogy szinte mindenki más. Nagyon tetszik. (5/5)
9. Az összhatás. A blogodra jó ránézni, és kész! (5/5)

A kinézet összesen: 40/31


Szinte már hagyomány, hogy itt a késés és a hosszú várakoztatás miatt könyörögjek elnézésért; most is ezt teszem. Remélem, azért hasznát vetted a kritikámnak, és legalább valamennyire megérte várni rá.
Tünaydın, herkes! :)

2016. december 17., szombat

Karácsonyi zenék // Perrie

Sziasztok!
Pontosan egy hét múlva karácsony úgyhogy most már tényleg jó lenne áthangolódni, mert nekem még mindig nincs semmi karácsonyi hangulatom.
Remélem ti nem így vagytok, ha mégis akkor ez a pár karácsonyi zene pont nektek való.
Most csak angol nyelvű számokat válogattam össze, de ha szeretnétek magyarba is akkor írjátok meg.

Tudom, tudom, hogy már kismilliószor hallottátok, de ezek nélkül akkor sincs karácsony. (legalábbis nekem)








2016. december 11., vasárnap

Téli képek // Perrie

Sziasztok! :)
Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem egyáltalán nincs se téli, se karácsonyi hangulatom. Egy kis hó már eshetne...

Na de hát ha egyszer élőben nincs hó, akkor majd képeken lesz. 
Próbáltam csak téli képeket kiválogatni, de hát így is került bele pár karácsonyi.


















Theme by Lydia (css)
and Leona(header)