2016. november 3., csütörtök

Sziasztok! :)
 Amint látjátok cím nincs, mivel semmi értelmeset nem tudtam kitalálni.
Nagyon régen voltam már és ezt nagyon sajnálom. Rájöttem, hogy nem tudom tartani a heti egy bejegyzést, ami valljuk be elég gáz. Szerintem kivitelezhető lenne, de egyre jobban megy el a kedvem mindentől. Itt az őszi szünet, hamarosan vége és én még semmi hasznosat nem csináltam. A rendeléseimmel is le vagyok maradva, (amit igyekszek pótolni de egyszerűen nem megy) ez ráébresztett arra, hogy akármennyire is nem szeretném, lehet be kéne fejeznem ezt az egész szerkesztősdit. Elment tőle a kedvem, úgy pedig nem szeretném csinálni, hogyha nem élvezem azt amit csinálok. Akik rendeltek nekik mindenképp elkészítem, utána pedig csak reménykedem benne, hogy a szívem dönt és nem az eszem. 
(jaj de nyálas volt:D)

Annyira sok minden kavarok most a fejemben, hogy az hihetetlen. Mindenkitől elnézést kérek akit megvárattam, megpróbálom összeszedni magam és valami hasznosat is hozni.


4 megjegyzés:

 1. Nagyon sajnálom Perrie! :(
  Remélem köztünk maradsz, mert nagyon kedvellek és tehetséges designernek gondollak! És öröm látni, egy-egy elkészített munkádat, mert a te munkáidat látva jövök rá, hogy van még hova fejlődnöm szerkesztés terén is! :) <3
  Ölel:
  xxC.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj Cat<333
   Köszönöm, ez nagyon aranyos tőled és én is nagyon kedvellek. Csodás designernek tartalak, úgyhogy nem az én munkáim láttán kéne rájönnöd arra, hogy van hova fejlődnöd, ennél sokkal jobb vagy.
   Perrie

   Törlés
 2. Sziaaa! :)

  Nagyon sajnálom, hogy végül erre a döntésre kellett jönnöd :( De remélem, hogyha tartasz egy kis szünetet, utána újra megjön hozzá a kedved :) ;) Nagyon tehetséges vagy, és kár lenne ezt veszni hagyni, de megértjük, akármilyen döntést is hozol. Elvégre semmit sem jó kedv nélkül csinálni.
  Mindenesetre remélem sikerül olyan döntést hoznod, amitől boldog leszel :) És élvezd ki még azt az induri pinduri kis időt ami a szünetből maradt (sajnooos :( :D ) Sok sikert a továbbiakra is ^^

  xoxo
  Berry (Appleblues)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Jaj köszönöm, nagyon kedves vagy. <333
   Perrie

   Törlés