2017. április 29., szombat

Sorozatajánló // Perrie

Sziasztok! :)
Mivel itt a hétvége, hoztam nektek két sorozatot amivel eltölthetitek az értékes időtöket. Mi értelme lenne valami hasznosat is csinálni amikor ahelyett sorozatot is nézhettek?!
Mindkét sorozat feliratos, ha jól tudom az egyiknek 1-2 évada le van szinkronizálva.
Egyébként ha valakit érdekelne akkor már nem vagyok szüneten, úgyhogy nyugodtan rendeljetek.

Kezdjük is...

13 Reasons Why
(Tizenhárom okom volt)


Ez a sorozat teljes mértékben tükrözi a mai világot. Körülbelül egy hónapja jöhetett ki, és egyből nagyon felkapott lett, de hát van is rá ok, hogy miért. Ha gondolkoztatok rajta, hogy megnézitek, akkor hajrá mert nem fogjátok megbánni. Ha pedig még nem hallottatok róla akkor itt az ideje. Egy évadból áll ami 13 részes, egy rész olyan 50-60 perc körüli lehet. 

Szóval akkor kicsi mesélek róla hátha még jobban kedvet kaptok hozzá.

Clay, egy tinédzser srác, akinek Hannah nevű barátnője az események kezdete előtt két héttel öngyilkosságot követett el. A lány egy dobozba zárt felvételt hagyott hátra barátjának, melyben megindokolja, miért fogja kioltani saját életét, és megnevez 13 embert, aki ehhez a döntéséhez vezette.

Nekem személy szerint a leírása nem hozta meg a kedvem a sorozathoz, úgyhogy inkább mesélek magamtól. A történet két szálon fut az első amikor Clay hallgatja a kazettákat és innen vannak visszaemlékezések a második szálra, amikor Hannah még él, inkább azokat a részeket mutatja be ami miatt öngyilkos lett. Tanulságos egy sorozat, és tényleg annyira jól eljátsszák a szerepüket. Ja és hát azt is meg kell említenem, hogy nincsenek benne csúnya pasik, úgyhogy hajrá csekkoljátok le! :D

ITT találhatjátok az előzetest.

És akkor a második sorozat...

Baby Daddy
(Papás-Babás)


Egyik ex-barátnője egy meglepetés-kisbabát hagy Ben küszöbén aki rögvest apává kénytelen lenni. Úgy dönt, hogy felneveli a kislányt anyja, bátyja, legjobb barátja és egy Riley nevű lány segítségével, aki titokban szerelmes belé.

Ha olyan sorozatot keresel amelyikben semmi komolyság nincs akkor megtaláltad. Annyira lazák benne a karakterek és annyi hülyeséget összehordanak, hogy az már szinte fáj. Ha egy kis kikapcsolódásra és nevetésre vágytok akkor nézzetek meg ebből a sorozatból egy részt, garantáltan jobb mint jó néhány vígjáték. Körülbelül 3 és fél évad van leszinkronizálva, a többi viszont feliratos. 
Jelenleg adják a hatodik évadot és körülbelül egy rész 20 perces. 
Ezt a sorozatot is csak ajánlani tudom.

 
Nem nagyon találtam egyik sorozathoz sem jó leírást, de meg szerettem volna mutatni nektek ezt a két sorozatot mindenképp, hátha nem tudjátok mivel töltsétek az értékes időtöket. :D
Egyébként még így pluszba ha nem tudjátok hol nézzétek, akkor mindkét sorozatot megtaláljátok indavideón.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)