2016. július 4., hétfő

Helyzetjelentés

Hello!
Gondolom a címből már sejtitek, hogy egy kicsit le vagyok -vagyunk - robanva. Ma(2016. 07. 04-én) kezdtem a gyakorlatom első napját. A délelőtti műszak már le is ment, viszont a délutáni még visszavan. Naa,szóval arra szeretnék csak kilyukadni, hogy ezentúl valószínűleg nem leszek olyan aktív(de hát eddig sem voltál, Abell!) a nyárigyakorlat miatt. Most is csak azért írom ezt a beegyzész, hogy azért valami fogalmatok legyen arról, hogyha nem készülnek a kritikáitok.
Szóval, ha fel szeretnétek kerülni az extra gyors listára(minimum egy hét), ezt kell tennetek:
  • Írjátok a kritikakérés mellé, hogy sürgős-e a kritika, mert ha nem sürgős, akkor csak a nyáriszünet végére tudom elkészíteni!
  • Fejtsétek ki, hogy miről szeretnétek a kritikát(gondolok itt például arra, hogy mire fektessek nagyobb hangsúlyt - design vagytörténet -)
  • S mindenképp e-mail-ben jelezzétek, ha tőlem kérnétek kritikát, mert a blog oldalára mostanában nem tudok ránézni, maximum a történetesekre, de még arra sem sokszor
A többi rendelés terén csak a rendelésszám változik. Design-ból kettőt tudok elvállalni. Viszont amíg a mostani rendeléseim el nem készülnek, adig inaktív leszek design és fejléc terén is. Sajnos a nyári gyakorlat ilyen. 
A flszöveg rendelésről annyit, hogy annak a rendelése ugyan úgy megy, mint ahogy eddig. Ugye bár a Rendelés menete menüpontban feltüntetett bejegyzés legelején van ez a szöveg: Drága rendelők! Kérünk titeket, ha rendeltek, mindenképp írjátok oda, hogy erről az oldalról rendeltek, mivel ezen kívül még más design blogokban is szereplünk! Köszönjük! 
 Ezt jó sokan nem tartják be. Nem tudom, hogy csak nálam, vagy minden szerkesztőnél van ez így, e nálam csak pár kedves rendelő írja oda, hogy melyik blogról rendelt. És igen, ha kell, még ezerszer elmondom - leírom -, hogy ha rendeltek, mindenképp írjátok oda, hogy erről az oldalról rendeltek, mivel ezen kívül még más design blogokban is szereplünk!  Bocsánat, de még mindig nem hiszem el, hogy már lassan a blog kezdete óta kint van az oldalon, s még mindig csak pár rendelő írja le, akiknek megköszönöm. Mert ugyan én nem fogok ugrálni és kérdezgetni többet, hogy melyik blogról rendelte az illető a design-t, fejlécet, kritikát, vagy akármit. Gondolom a többiek is kaptak már ilyen rendelést, és ha őket is bosszantja, akkor remélem egyet értenek velem.

Köszönöm a figyelmet! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)