2016. szeptember 17., szombat

Naomi Kritika #1~Bizalmatlan-Niky Prince



Kinézet:

1. A fejléc: Tetszetős és szép darab. (10/10)

2. Háttér: Egyszerű fekete háttér semmi extra.(5/3)

3. Modulok: A modulok egyszerűek azonban minden információt tartalmaznak.(5/4)

4. Oldalak: Egyszerű, rendezett és folyamatosan frissített.(5/5)

5. Betű szín, betűtípus, betű méret: A betűm éretek megfelelőek, betűtípus jó. Betű szín rendben van. (5/5)

6. Ötletesség, egyediség + könyv borító, stb. : Maga az ötlet egy remek ám kissé unalmas el gondolás. A könyv borító nem saját munka azonban egy rendkívül igényes darab. (10/6)

7. Összhatás: A külső összhatás remek és igényes csak a hátteret kéne kicsi fel dobni.(10/8)

A kinézet összesen: 50/41

Történet:

1. A cím: A történet folyamán sokszor elő fordul és illik a szöveg környezethez. (5/5)

2. A fülszöveg: "Lucy nem bízik senkiben és semmiben. Az iskolába bántják, kiközösítik és otthoni körülményei sem a legjobbak. Röviden szólva: az élete szörnyű.
Egy napon viszont új diák érkezik a sulijába. A srác figyelmét egyből felkelti Lucy szépsége és visszahúzottsága. De a lány hiába is szereti a fiút nem mer bízni benne. A szerelmes pár életére gonosz árny vetül.
Vajon esélyes ez a szerelem? Megmenekülhet a két fiatal az életükre törő rossztól? Képes lesz újra érezni egy bizalmatlan?" (5/4)

3. Prológus: Köszöntő/Előszó:
"Sziasztok Olvasók! (=
Mivel ihletem van az íráshoz és ehhez a történethez, ezért gondoltam nyitok neki egy külön blogot. Remélem tetszeni fog nektek! De előtte elmondanám, hogy bármi hasonlót tapasztaltok a közeletekben, szóljatok egy felnőttnek! További úgymond 'kérésem' lenne, hogy ne bántsátok azokat, akik kissé mások. Lehet valaki csendesebb típus és nem úgy reagál a dolgokra, mint mondjuk te. De attól még ő is ember és vannak érzései. Védjétek meg, embertársaitokat!
Továbbá megjegyezném, hogy a történet és a szereplők kitaláltak! Bármi hasonlóság a véletlen műve lehet.
-------------------------------------------------------------------------
Lucy, nem bízik senkiben és semmiben. Az iskolába bántják, kiközösítik. Egyszóval: az élete szörnyű
Egy napon viszont új diák érkezik a sulijába. A srác figyelmét egyből felkelti Lucy szépsége és visszahúzottsága. De a lány hiába is szereti a fiút nem mer bízni benne. A szerelmes pár életét gonosz árnyak kísérik.
Vajon esélyes ez a szerelem? Van remény a bizalomra, ha már minden elveszett? Tud szeretni egy érzéketlen?"

Sajnos ki dolgozott prológussal nem találkoztam így ezzel kellett be érnem.(10/3)

4. A történet: A történet maga elég izgalmas azonban elég sablonos. A lány akivel történi valami hű de rossz aztán jön a herceg és meg menti őt. Ezt már ismerjük. (5/3)

5.Leírások, párbeszédek, karakterek: A szereplők modul alatt meg jelennek a karakterek. A hely leírások elég rövidek ám annál tartalmasabbak. A párbeszédek nem unalmasak azonban a szöveghez képest alacsonyabb arányban vannak mint kellene.(10/6)

6. Stílus, fogalmazás: Maga a fogalmazás egyszerű és érthető. Szerintem van még hova fejlődnöd, de csak így tovább. (10/5)

7. Helyesírás, szókincs: Találtam pár helyesírási hibát és több szó ismétléssel is találkoztam. Ezeket próbáld javítani és gyarapítani a szó kincset. (5/3)

A kinézet összesen: 50/29

Maga a blog: 100/70

Nem rossz a blog de még van hová fejlődni de csak így tovább. Remélem nem gázoltam senki lelkébe és nem célom ezzel senkit meg bántani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)