2016. szeptember 3., szombat

Való világ powered by BigBrother

Sziasztok!
Ez a kis röpke cikk a felháborodásomból íródott.  Előre elnézést a szóismétlésekért, és a csúnya szavakért.

Ki vagyok akadva, akár az Eurovízión. Most is totál ideg vagyok. Most olvastam egy CIKKET arról, hogy a kedvencem, Dina áll a hazaköltözési szavazás első helyén és nagyon kivagyok. De az elején szeretném kezdeni.

Szombat este kezdődött az egész, tehát még igen az elején járunk. Első este nyolc ember költözött be, köztük olyanok, mint a szökik a málnás gyerek, Tiv Tivy,  az escortlány Mici (aki a másik nagy kedvencem), de  a meztelenkedő, piálós, extrém táncokat lejtő Viviről inkább ne is beszéljünk, aki 22, és nincs meg a magyar érettségie, de azért bolygókutató akar majd lenni. Az biztos hogy a legjobb nyolc embert küldték be, akit beküldhettek a tizenháromból, bár a félakt modellként dolgozó, - amúgy szerintem bűn ronda -, Zsófit vagy Vikire vagy Evelinre kicserélhették volna. De ez most totál mindegy. Az elején azt gondoltam, hogy egy-két ember kivételével kialakul majd egy klikk, akik a beköltözőktől függetlenül erős csapat lesznek. Ez a klikk meg is alakult a három (kettő nagyon kigyúrt és egy kevésbé kigyúrt) pasi és a Dina között. Vasárnap este beköltözött Viki, akivel Dina nagy szóváltásba került. Szerintem pár néző ezért van rá kiakadva. DE ha tényleg ez az ok, akkor a Somát és a Micit is ki lehetne szavazni, mert egy elég erős szóváltásba kerültek ők is. Annak ellenére, hogy abban a pár napban utáltam Vikit, már beláttam, hogy ő se akar rosszat, csak amikor belépett a Villába, ahol már mondhatni egy összeszokott társaság volt, ahol nem tudta ki-ki pártján áll, és hasonló, és tavaly ugyan így voltam, hogy egy ötödiktől összeszokott osztályba kerültem bele, és én is próbáltam mindenkit überelgetni, amiből egy elég nagy háborúszerűség lett. Az osztályfőnökünknek 3 matek, 1 technika és egy 1 osztályfőnökit kellett rászánni meg egy helyettesítős irodalmat. De volt az év végén egy osztálykirándulás, ahol némi segítséggel egy egész éjszakát átbeszélgettünk, és most már megbékélve egymással mentünk vissza szeptemberben, vagyis augusztus 31-én. Éljen a kisgimi! Visszatérve a cikk témájára. Valaki javasolta Micinek meg Somának, hogy béküljenek ki. Jó is lenne, mert párbajra szeretnék ezt vinni ők ketten.
Minden esetre kíváncsi leszek, hogy mi sül ki belőle. A kedden beköltöző Evelin már az elején nem volt szimpi. A fiúk nagy része ráhajtott, mert viszonylag nagy melle van, meg szép barna bőre, például Soma mondta neki azt, hogy egy olyan lányra vágyott, hogy szép, barna bőül meg nagy mellű..stb. Utána Dávid is beszélgetett vele, meg ha jól emlékszem még még valaki, viszont Evelin Lórira hajt, aki ezt viszont tudja. Szerda vagy csütörtök este (nem emlékszem pontosan) volt egy buli, ahol Evelin nagyon ráhajtott Dávidra, pedig Dinával már majdnem összejöttek, hogy féltékennyé tegye Lórit, aki viszont tudja, hogy bejön Evelinnek, de Dinával és Micivel csinálnak egy tervet, ahol a Dina valamit fog csinálni a Lórival, ha jól tudom megölelni, vagy ilyesmi, de ez a ma esti részből fog kiderülni. (Akit érdekel este 22:00- RTL2, vagy holnap fent lesz RTL Moston. Mivel nekem apa megtiltotta, hogy tvben nézzem a tartalom miatt, ezért én is az RTL Mostot használok, meg ne m is tudnék addig fent maradni)
Miért lehet Dina a kiköltöző lista első helyén (mindegy hogy hívjuk)? 
Fentebb írtam, hogy Evelin egy barna lány, és a Dinával való veszekedése miatt az ő rasszából biztos, hogy leszavazták. Ez az igazság. Bár, Evelin taktikázni nagyon tud, de szerintem vagy Krisztián, vagy Lóri fog nyerni.

A végén egy kéréssel fordulnék hozzátok:  Kérlek SZAVAZZATOK Vivire vagy Zsoltira! 

Úgy tudtok többször szavazni, hogy frissítitek az oldalt!

                                                          Köszönöm: Myrtill

U.i.: Bátran rendeljetek kritikát!És Várom a véleményeteket a műsorról!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)