2017. szeptember 2., szombat

Kérés

Sziasztok!
Picit most már tényleg meguntam azokat a helyzeteket amikor elkészítek egy rendelést és még csak választ sem kapok rá. Ez nem egyszer történt meg már hanem folyamatosan. Könyörgöm ha nem kell akkor minek rendelsz? Nem említek neveket, nem is tudnék neveket említeni mert ez rendszeresen megtörténik. Ilyenek miatt nem tudom elkészíteni időben azoknak a rendelését akik tényleg megbecsülnék. 
( hu de sokszor ismétlem a rendelés szót )

A másik ami még nagyon fel tud idegesíteni, amikor (vegyük például a design rendelést) rendelnek egy designt, elkészítem, megunja és pár hét múlva leváltja, nem azért dolgoztam vele több órát, hogy menjen a kukába...

Van még egy eset ami úgyszintén fel tud idegesíteni. Amikor nem kapok semmi leírást, hogy mégis mit szeretnének pl a fejlécre. Sajnos gondolatolvasó még nem vagyok és nem tudom kiolvasni senki agyából sem, hogy mit szeretnének. A blogon épp ezért található meg a rendelés menete menüpont, mert nem biztos, hogy mindenki tudja milyen szempontokat kéne megadni.

Tudom, hogy nálam nagyon sokat kell várakozni a designra, nagyon sokszor megtörténik az, hogy mire elkészíteném a designt az írója, úgy dönt, hogy ő azt a sztorit megunta és nem akarja tovább írni, ilyet kérlek ne, ha rendelsz akkor többször is gondold meg, hogy tényleg szeretnéd-e írni vagy sem.

Kérek mindenkit, hogyha rendelni szeretnétek akkor ezeket a szempontokat vegyétek figyelembe, mert az senkinek sem esik jól ha a több órás munkája egy kattintással megy a szemétbe. Igyekszem aktívabb lenni és gyorsabban készíteni a rendeléseket, de hát egy ilyen után persze, hogy elmegy a kedvem.

3 megjegyzés:

  1. Teljesen megértem a felháborodásodat, Perrie... Én akkor érzek így, mikor egy több délutánon át írt kritikára egy szó visszajelzést sem kapok, vagy ha egy betűt nem fogadnak meg a leírtakból.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked még felháborítóbb lehet, mire elolvasod plusz megírod a kritikát. Sajnos néhányan az ilyeneket nem veszik figyelembe...

      Törlés
  2. Jogos a felháborodás.. Pedig hát szerintem megéri tőled rendelni és nem le kellene mondani, meg leváltani + elmondhatnák, hogyan gondolják mert egyébként is szép fejléceket készítesz, de attól lesz személyesebb a blog. :)

    VálaszTörlés

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)