2017. november 18., szombat

Őszi blogverseny

Sziasztok! 


Úgy gondoltuk a lányokkal, hogy itt lenne az ideje egy kis versenynek. Ha esetleg van kedvetek ti is megtudjátok mutatni, mit tudtok és mire vagytok képesek, persze csak ha volna kedvetek.
Három kategóriát állítottunk fel és találtunk ki közületek a győzteseknek  pár aranyos kis jutalmat.
Nem is húzom tovább a szót, leírom nektek a részleteket.

Legjobb kritika író :

 Mi is a feladat? 
Itt írnotok kellene egy kritikát egy általatok kiválasztott blogról, amit aztán mi (akik kritikákat írnak) összedugva fejünket kiválasztjuk a legeslegjobbat és természetesen a méltó győztes elnyeri jutalmát.   Mik a feltételek?
Minimum 5 részesnek kell lennie az általatok választott blognak,
nem elsietett jól kidolgozott kritikákra vagyunk kíváncsiak

Legjobb fejléc - , design készítő : 

Mi a feladatod? 

Nincs más dolgod, mint készíteni egy őszies témájú fejlécet vagy épp egy szabadon választott témájút és elküldeni nekünk azt, amit aztán véleményezünk.

Mik a feltételek?
Természetesen saját magad által "kreált" fejlécet készíts ne mások által elkészítettre írj egy címet, válassz a két kategória közül és küldd el nekünk e-mailben.


Témák: 
 1. Őszi kavalkád
2. Az én teóriám (saját gondolatod, hogyan képzeled el a nekünk szánt fejléced)


Mivel ti sem feleslegesen szeretnétek dolgozni, mint ahogy mi sem, így nálatok sem maradhat el a kérdés: Mindezért mit is kaphatunk?

Összeültünk és eltaláltuk, hogy a két kategória első helyezettje mit is kaphatna. Nagy gondolkozások után arra jutottunk, hogy az:


Legjobb novellaíró:

Mi is a feladatod? 

Két témát választottunk ki, és ezek által kellene írnotok egy kis történetet ami minimum 1 word oldalnyi terjedelmű legyen. Kb. 1000-2000 szó között. Összefüggő mondatokban és lehetőleg véget érjen.

1. téma: 


  • Őszi or téli mese: itt nyilván egy évszakhoz fűződő történetet kell felelevenítened, akár saját magadról szóljon átírt nevekkel, vagy kitalált sztori amit a te "piciny" agyad kreált. Teljesen mindegy rád van bízva, de legyen benne utalás az évszakra (akár környezet leírás, mit szoktak leggyakrabban csinálni abban az évszakban,etc.)
2. téma: 


  • Itt ebben a témakörben kaptok pár számot és ezek közül egyet ki kell választanotok. Utána nézni mi is a lényege, miről szól és azt illetve a saját érzéseidet tükrözöd 1 sztoriban, amit aztán elolvasunk. 
  • Kitalált karakterek, vagy valósak (ha épp aktuálisan a te helyzetedhez pont jól jn a dal és kiírod magadból) ,  1 word oldal (kb. 1000-2000) szó. 
Dalok: 

1. P!nk - What about us 


2. Linkin Park - One more light

3. Sia - I forgive you

4.  Zayn ft. Sia - Dusk till down


5.Axwell / Ingrosso -   More than you know
 

6. Imagine dragon - Whatever it takes 

(videóért katt a címre!)

8. Soulwave - Nehezen Múlik



10. LP - Other people


  • Ha erre jelentkezel akkor nekem küldd el a novellát (bagililly99@gmail.com), én veszem át az értékelést, ha esetleg sokan volnátok majd a lányoktól kérek erősítést. *mosoly* Az emailbe írd a blogger neved , csatold a blogod esetleg, témát amit választottál illetve a számot amit kiválasztottál. 


1. Helyezett legjobb kritikaíró:
kap egy általa választott saját blogra fejlécet, könyvborítót vagy designt természetesen általa kiválasztott szerkesztőtől, vagy kritikát a blogjára, máséra (akit szívesen olvas) , esetleg sorozatra/könyvre.

1. Helyezett fejléc- , designer kategória:
kap 1 hónapot a köreinkben. Igen jól olvastátok, felvesszük 1 hónapra, mint designer.

1. helyezett novellaíró kategória:
kap egy ajánlót az általa választott blogjára vagy pedig kritikát.

Ha jelentkezni szeretnél nincs más dolgod, írj egy emailt valamelyikünknek, írd meg a kategóriát, linkeld el a blogot amiről írod a kritikát (linkeld is) vagy a fejléc, novella kategóriáját írd le. Illetve ki kellene tenni egy kis képet a blogodra, ezzel hirdetve verseny folyik az oldalon.






4 megjegyzés:

  1. Sok szerencsét minden résztvevőnek!

    VálaszTörlés
  2. Yoh!

    Meddig lehet jelentkezni? :) Ezt az infót nem sikerült megtalálnom.

    üdv, Zsazsi :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, Zsazsi! :3

      Igazad van, valóban kifelejtettük: december 10. a jelentkezési határidő. :)

      Ölel: Nessa

      Törlés

Theme by Lydia (css)
and Leona(header)